Hindbærsnitter (som mormor lavede dem)
Ingredienser
- 200 g smør
- 350 g hvedemel
- 150 g flormelis
- 1 spsk vaniljesukker
- 1 æg
- Glasur:
- 200 g flormelis
- 2 spsk vand
- 1½ dl hindbærmrmelade
Instruktioner
- Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt flormelis og vaniljesukker og saml hurtigt dejen med ægget. Stil dejen tildækket i køleskabet i ca ½ time.
- Del dejen i 2 portioner. Rul hver portion ud til en firkant ca 20x30 cm. Del igen dejen på langs og bag de 4 dejplader på en plade med bagepapir til de er gyldne.
- Lad kagerne køle helt af på en bagerist.
- Glasur:
- Rør glasuren sammen.
- Smør marmeladen på 2 af kagerne og glasuren på de andre 2. Læg dem sammen med glasuren opad. Skær kagerne i 5-6 cm hindbærsnitter
- Bagetid 20-25 min ved 175 gr.