Tilbage

Hindbærsnitter (som mormor lavede dem)

10 stk

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 350 g hvedemel
  • 150 g flormelis
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • Glasur:
  • 200 g flormelis
  • 2 spsk vand
  • 1½ dl hindbærmrmelade

Instruktioner

  1. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt flormelis og vaniljesukker og saml hurtigt dejen med ægget. Stil dejen tildækket i køleskabet i ca ½ time.
  2. Del dejen i 2 portioner. Rul hver portion ud til en firkant ca 20x30 cm. Del igen dejen på langs og bag de 4 dejplader på en plade med bagepapir til de er gyldne.
  3. Lad kagerne køle helt af på en bagerist.
  4. Glasur:
  5. Rør glasuren sammen.
  6. Smør marmeladen på 2 af kagerne og glasuren på de andre 2. Læg dem sammen med glasuren opad. Skær kagerne i 5-6 cm hindbærsnitter
  7. Bagetid 20-25 min ved 175 gr.
Bording Forsamlingshus | Jens Christensens Plads 10, 7441 Bording  | Tlf.: 40 30 95 67 | udlejning@bordingforsamlingshus.dk