Tilbage

Mørbrad i fad (Ukrainsk aften)

4 personer

Ingredienser

  • 500 g svinemørbrad
  • 500 g kartofler
  • 150 g mozzarella
  • 3-4 mellemstore tomater
  • 2 løg
  • 150 g mayonnaise
  • 2-3 fed hvidløg
  • Mornay sovs
  • salt og peber
  • 1 bundt persille
  • 1 bundt dild

Instruktioner

  1. Skær mørbrad i små stykker - ca 5 cm og bank dem helt flade
  2. Hak persille og dild og bland det med mayonnaise og evt lidt olie
  3. Kødet pensles med blandingen og står og trækker et par timer i en ildfast form
  4. Løg, tomater og kartofler skæres i skiver
  5. Løg lægges hen over kødet (skal ikke brunes eller steges først) Derefter tomater og til sidst kartofler.
  6. Kartoflerne drysses med salt
  7. Mornay sovs hældes ud over og sættes i ovnen i ca 45 min ved 200 grader
  8. Mozzarella drysses ud over kartoflerne og det hele sættes i ovnen igen i ca 15 min til osten er fin lys brun
Bording Forsamlingshus | Jens Christensens Plads 10, 7441 Bording  | Tlf.: 40 30 95 67 | udlejning@bordingforsamlingshus.dk