Tilbage

Ukrainsk æblekage

Ingredienser

  • 0,5 kg æbler skæres i tern ca 2-3 cm - skal ikke skrælles
  • Dej:
  • 2 æg
  • 50 g smør
  • 200 g cremefraiche
  • 0,7 kg sukker
  • 0,5 kg mel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk kanel

Instruktioner

  1. Æg og sukker piskes og blandes med de tørre ting.
  2. Æbler lægges på bagepapir i en tynd lag i en bageform og dejen hældes ovenpå
  3. Bages 200 gr i ca 1 time
  4. Dressing:
  5. 200 g kærnemælk
  6. 200 g cremefraiche
  7. limeskal
Bording Forsamlingshus | Jens Christensens Plads 10, 7441 Bording  | Tlf.: 40 30 95 67 | udlejning@bordingforsamlingshus.dk