Tilbage

Kylling i sennepsovs (Spis-sammen den 26/2-19)

Tilberedningstid : 30 Minutter
4 peronser
Kylling i sennepsovs serveret med små bagte kartofler og salat.

Ingredienser

4 stk. kyllingebrystfilet
150 g bacon i tern
1 rødløg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. paprika
1 bouillonterning - gerne høns
5 dl. madlavningsfløde
3 tsk. sennep
75 g spinat
salt/peber

Instruktioner

1. Forvarm ovnen til 200 g

2. Kyllingebrystfileterne deles i halve og brunes godt af på en varm pande med lidt olie og smør. Ca. 3
min. på hver side. Krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad eller bradepande.

3. Bacontern ristes næsten sprøde på panden. Rød- og hvidløg hakkes groft, rød peberfrugt skæres i små tern og tilsættes sammen med oregano og paprika det sidste minuts tid.

4. Tilsæt en smuldret bouillonterning og hæld madlavningsfløden på panden. Lad det koge op og tilsæt sennep.

5. Skyld spinatbladende og vend dem i panden indtil de falder sammen.

6. Smag til med salt og peber

7. Hæld indholdet af panden over kyllingekødet i fadet og sæt det i ovnen i ca. 20 min.

VELBEKOMME :-)
Bording Forsamlingshus | Jens Christensens Plads 10, 7441 Bording  | Tlf.: 40 30 95 67 | udlejning@bordingforsamlingshus.dk